Agro Zrno d.o.o.

Agro Zrno d.o.o.

62

Agro Zrno d.o.o. Agro Zrno d.o.o. je podjetje, katerega je dejavnost posredovanje v trgovini z mokom, semenjem in krmo. V naši ponudbi lahko najdete kmetijski reprodukcijski material, kateri vključuje semensko koruzo in sezonski surovin in reprodukcijski material po naročilu.
V ponudbi lahko najdete veliko izbiro visokokakovostnih izdelkov za živino (merkantilna pšenica, krma, pšenica, ječmen, sončnično prehrano), po zmernih cenah in sezonskih surovin (seme koruze, gnojila).
Sojina moka velja za enega najboljših izdelkov v prehrani živine, predvsem prašičev in perutnine.
Merkantilna koruza se pogosto uporablja v krmi za živino, zaradi velikega pomena za rast in razvoj skoraj vseh domačih živali.
Umetna gnojila so postala pomemben dejavnik pri proizvodnji žit, za katere nudimo gnojila, kot so sečnine in CAN. Velikega pomena so tudi pesticidi kmetijstva da se zaščitijo pridelki. Da bi vam omogočili pravilno zaščito se v naši ponudbi nahajajo različni kmetijski pesticidi in pesticidi za nadzor škodljivih organizmov (fungicidi, herbicidi, insekticidi, itn.). Za najboljšo storitev in ponudbo izdelkov se obrnite na nas.


ZELENI POPUST

3% popust Popust velja na krmo.


agro_logo

Ime Podjetja:  Agro Zrno d.o.o.
Dejavnost: Prodaja kmetijskih izdelkov.
Naslov: Cesta prvih borcev 11, 8250 Brežice
Občina: Brežice
Regija: Spodnjeposavska regija

Telefon: 003867/4992 – 126
E-pošta: info@agrozrno.si
Splet: www.agrozrno.si

Odpiralni čas: od 8:00h naprej

NI KOMENTARJA

Pustite Odgovor