Registracija Podjetja

Registracija Podjetja

Kaj

Profesionalno oglaševanje za mala in srednja podjetja. Ker je uspeh v poslovnem svetu odvisen tudi od tega, kako dobro zna podjetnik prodajati in kakšno mnenje si o njem ustvarijo njegovi kupci, je samo od vas odvisno kaj in kako boste oblikovali vašo ponudbo na naših straneh.

Kako

Preko strani REGISTRACIJA izpolnite obrazec in pošljite zahtevo za objavo. V primeru, da oglas ni v nasprotju s splošnimi pravili, bomo le – tega dodali na spletno stran pod zavihek PONUDBA. Zaradi večje obiskanosti in privabljanj bodočih strank, boste morali kot pogoj, če se hočete oglaševati pri nas, ponuditi splošen popust na vse izdelke katere tržite oz. na storitve, ki jih opravljate.

 

Profesionalno oglaševanje na Zelena.si

Zakaj

Z oglaševanjem na portalu zelena.si, si boste povečali prepoznavnost vašega podjetja. Obiskovalci bodo pridobili informacije o vaših izdelkih oz. storitvah. Večje število obiskovalcev na vaši spletni strani – boljša prodaja. Oglašujte se z resnično majhnimi stroški.

Profesionalno oglaševanje

Kdo

Stran ZELENA.SI je namenjena vsem pravnim subjektom, ki imajo interes po takšnem oglaševanju.

Predpogoji

  • da imate svojo spletno stran
  • ponuditi splošen popust na vse izdelke katere tržite oz. na storitve, ki jih opravljate v času oglaševanja pri nas
  • dodati morate našo pasico (banner) ali pa povezavo na vašo spletno stran v roku 10 dni od objave na naši spletni strani

Ob nespoštovanju splošnih pogojev si pridržujemo pravico, da oglas umaknemo brez predhodnega  obvestila

 

Zelena.si