Dovolite, da vas navdušimo z kopalkami in spodnjim perilom

Dovolite, da vas navdušimo z kopalkami in spodnjim perilom

43

Extreme Intimo je podjetje, ki se trudi, da s spodnjim perilom, spalnim programom in kopalkami naredi udobne in moderne kose, katere boste vsi oboževali. Verjamemo, da to, kar imamo direktno na naši koži, mora biti nežno in mehko, zato se trudimo, da uporabljamo le naravne materiale.

Udobno, lepo, pikčasto in črtasto?
Ja, to smo mi!

Seveda, nikoli ne pozabimo na edinstven dizajn, ki je prav tako pomemben. Z izbranimi motivi si želimo, da vam mavrično obarvamo prav vsak dan in verjamemo, da z nami svoj dan začnete z nasmehom. Podjetje Extreme Intimo je bilo ustanovljeno leta 1992 in kakor letijo leta, imajo vedno bolj zabavne in sveže ideje za vas. Velikokrat so njihova inspiracija prav stranke.

Vsaka nova sezona, je priložnost, da se pokažejo v najsvetlejši luči in letno se pod blagovno znamko Extreme Intimo proizvedejo štiri različne linije za ženske, moške, deklice, dečke, dojenčke in vse imajo svoje podlinije. Se vam zdi, da imajo veliko dela? Za njih je to čisti užitek! Vsak nov model je za hjih kot belo platno, ki ga je potrebno obarvati z veselimi barvami.

Spodnje perilo - extreme intimo

Obiščite nas v trgovini Extreme Intimo in sebe ter svoje najbližje razvajajte v svetu kvalitetnega bombažnega spodnjega perila, z igrivimi vzorci. Modeli in barvni odtenki vseh kolekcij sledijo najnovejšim modnim smernicam in so izgrivimi vzorci. Z njimi boste vse pozornosti deležni tudi na plaži!


extreme intimoIme Podjetja: Tibas3 d.o.o., Extreme Intimo
Dejavnost:  Trgovina / Spodnje perilo
Naslov PE: Nazorjeva ulica 8, 1000 Ljubljana
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska

Telefon:  +386 59 957 700
E-pošta: info@extremeintimo.si
Splet: http://www.extremeintimo.com
Facebook: Extreme Intimo

Odpiralni čas: /