Dobrodošli na spletnem središču ZELENA.SI

Povezujemo zelene izdelke z novimi lastniki

Zelena.si se je zgodila. Kot vse lepe stvari pride v življenju in delovanju čas, da se odkrijejo pristopi in vsebine, potrebne v dobro ljudem in okolju, v katerem živimo, ga sooblikujemo. Zdravje je ključ do zadovoljstva poslovno in osebno. Ta spletna stran lahko pri tem pomaga.

Ker verjamemo, da se nič ne zgodi slučajno, so izdelki in rešitve prišle ob pravem času. Zdaj so nam na voljo, da jih uporabljamo in tudi izmenjujemo pozitivne izkušnje. Pri nas preverimo vse in učinke tudi merimo. To je pomembno za nas, ki vse ponujene izdelke tudi sami uporabljamo in za krog ljudi, ki nam sledite in se o ponudbi izobražujete.

Vizija

Pitea d,o.o. je zavezana naravi, inovacijam, ekologiji in sožitju ljudi in narave. Na trg prinašamo lastne in uveljavljene blagovne znamke od leta 2003, ki prinašajo pozitivne učinke. Naš moto je, “Ko se počutim dobro tudi tako delujem.”

Kakovost se splača

Na trg prinašamo visoko kakovostne izdelke iz narave in takšne, ki nam pomagajo živeti bolje. Verjamemo, da ima narava odgovore na številna vprašanja, kjer poseg človeka ne prispeva. Trudimo se danes za boljši jutri.

Naravni izdelki 56%
Patentirana tehnologija, skladna z naravo 68%
Nazaj k naravi 82%
Ekološki izdelki 77%

45I

že na naših policah

18

aktivnih prodajalcev

88

skupen uspeh

90K

cilj prodaje v 2022

Naše potovanje

zl22
December 2018
Zasnova modela spletne tržnice v podporo delovanju pridelovalcev in proizvajalcem naravnih izdelkov
zl22
Marec 2019
Začetek delovanja spletne tržnice zelena.si
zl22
Marec 2020
naslednji koraki v razširitev možnosti ponudbe na spletni tržnici
zl22
Januar 2021
Začetek samostojnega delovanja za partnerje na spletni tržnici zelena.si

Main Menu