• Tinktura koprive 100 ml

  NASVETI ZA LAŽJO UPORABO TINKTURE KOPRIVE (Urtica dioica):
  1 stekleničko tinkture 100ml porabimo v cca 3 tednih.
  Ker tinktura suši kožo, po vtiranju priporočamo uporabo mazila. Zoper revmo iz naše ponudbe priporočamo smolnato mazilo. Pri tem uživajte koprivo tudi notranje.
  Za pospeševanje delovanja ledvic vam priporočamo, da poleg pitja tinkture koprive spijete tudi večje količine vode. V primeru slabega delovanja srca ta terapija ni primerna (pitje veliko vode).
  Zelo redko se pojavijo stranski učinki kot so prebavne motnje ali alergije na koži.
  Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano.
  Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.
  Hranite nedosegljivo otrokom.

  V SKLADU Z EVROPSKIMI UREDBAMI LAHKO O DELOVANJU KOPRIVE (Urtica dioica) NAVEDEMO LE SPODAJ ZAPISANE TRDITVE. ZA MOREBITNA VPRAŠANJA SMO VAM NA VOLJO PREKO EMAILA ALI TELEFONA:
  Pomaga preprečiti in odpraviti prhljaj. Pomaga pri celjenju ran.

  Vsebuje minerale (železo) in zmanjšuje slabokrvnost.

  Adjuvens pri zdravljenju simptomov motenj uriniranja pri benigni hiperplaziji prostate v fazi I in II.

  Podpira obrambo telesa / spodbuja imunski sistem.

  Pospešuje delovanje ledvic.

 • Tonik ostrig

  Uporaba:
  Za najboljjše rezultate priporočamo 4 kapsule zjutraj pred zajtrkom s 3 dl vode.
  Eno pakiranje zadošča za mesec dni redne uporabe. Uporaba izdelka ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane.

  Prednosti redne uporabe izdelka:
  Klinične študije so pokazale, da naravne bioaktivne učinkovine v OysterTonic ™ neposredno vplivajo na antioksidativno sposobnost krvnega sisitema. Ta učinek je viden zelo hitro. Prosti radikali v krvi se znižajo za 90% že v 8 dneh uporabe. Ta učinek je delno posledica neposrednega antioksidacijskega učinka nekaterih bioaktivnih učinkovin v OysterTonic ™ in delno tudi zaradi odkritja, da je proizvod povečal proizvodnjo glutationa v telesu. Glutation je glavni antioksidant v telesu in ščiti vse celice pred oksidativnimi poškodbami. Oksidativna poškodba, zlasti v mitohondrijih celic, povzroči, da celice proizvedejo manj energije. Posledično vse kemijske reakcije v telesu trpijo zaradi zmanjšane učinkovitosti. Simptomi vključujejo utrujenost, zmanjšano odpornost, prezgodnje staranje in zmanjšan libido.

  1. OysterTonic ™ in utrujenost
  Proste aminokisline v OysterTonic ™ klinično dokazano ščitijo telo pred oksidativnimi poškodbami. Aktivni športniki, posamezniki, ki so izpostavljeni okoljskim stresom, kot so UV svetloba, kajenje, prekomerno uživanje alkohola, vsi trpijo zaradi višje ravni oksidativnega stresa / prostih radikalov. Izkazalo se je, da je utrujenost in utrujenost, povezana s tem oksidativnim stresom ublažimo z uporabo OysterTonic ™
  Znani so elementi v sledovih OysterTonic ™, ki nadzorujejo več kot 300 encimskih reakcij v telesu. Mnoge od njih urejajo procese, ki urejajo način, kako telo ustvarja in uporablja energijo. Na primer, OysterTonic ™ vsebuje gradnike za nekatere encime, ki uravnavajo proizvodnjo insulina, kar nadzoruje raven sladkorja v krvi. Utrujenost se lahko pojavi tudi v primerih težkih kovin in toksičnosti. OysterTonic ™ vsebuje selen, ki je antagonistično povezan z živim srebrom in zato lahko pomaga pri razstrupljanju telesa. Ekstrakt ostrig se že stoletja uporablja tradicionalno za čiščenje jeter, elementi v sledovih v OysterTonic ™ pa so se izkazali kot koristni pri sproščanju energije iz jeter.

  2. Oyster Tonic® in imunski sistem
  OysterTonic ™ lahko pomaga povečati imunski odziv na več načinov. Visoka vsebnost organskega cinka lahko stimulira timusno žlezo, da proizvede timulin. Thymulin uravnava celice T in celice T4 Helper, ki so ključne za imunski obrambni sistem v telesu. Vendar pa so najnovejše raziskave iz ZDA nedavno pokazale, da lahko preveč ali premalo cinka izniči imunski sistem iz ravnotežja. OysterTonic ™ vsebuje 4,0 mg cinka na 4 kapsule, varno količino naravnega organskega cinka, ki dopolnjuje vašo prehrano. Antioksidativni učinki OysterTonic ™ so prav tako koristni v času slabega zdravja, saj telo v določenih situacijah doživlja velik oksidativni stres. Ljudje, ki se zdravijo s kemoterapijo in radioterapijo, so še posebej nagnjeni k oksidativnemu stresu in oslabljeni imunosti. OysterTonic ™ se že več kot desetletje uspešno uporablja v Franciji kot adjuvant za stranske učinke takšnih terapij.

  3. Oyster Tonic® podpora v nosečnosti
  Nosečnost dramatično poveča prehranske zahteve. RDA za številna hranila se povečajo v tem času in tudi med dojenjem. Na primer, RDA za cink se povečuje z 8 mg na dan na 12 mg na dan med nosečnostjo in dojenjem. Pomanjkanje cinka med nosečnostjo je povezano z nizko porodno težo in prezgodnjim porodom. OysterTonic ™ je popoln dodatek, ki pomaga pri doseganju povečanih prehranskih potreb, saj vsebuje vse sestavine, potrebne za zdravo rast.

  4. Oyster Tonic® in lepa koža
  OysterTonic ™ lahko pomaga koži vzdrževati proizvodnjo kolagena in keratina. Lahko spodbuja obnavljanje tkiv, ima protivnetni učinek in vsebuje gradnike za encime, ki uničujejo poškodovane celice, preden lahko postanejo rakaste. Šibki, krhki nohti, dolgočasni lasje, razliti konci in številna stanja kože, kot so akne, ekcem in luskavica, se lahko izboljšajo z uporabo OysterTonic ™. OysterTonic ™ vsebuje visoke ravni prostih aminokislin. Proste aminokisline so zelo koristne, saj jih ni treba prebaviti in vstopajo v krvni obtok neposredno in odhajajo tja, kjer jih telo najbolj potrebuje. Tri izmed njih, glutaminska kislina, glicin in cistein, so gradniki za kolagen. Prosti cistein je običajno strupen za telo in ima netoksičen vir bio-razpoložljivega cisteina, ki je zelo koristen za proizvodnjo kolagena v telesu. Preostale proste aminokisline v OysterTonic ™ so vključene v proizvodnjo encimov, antioksidantov in strukturnih proteinov, kot je keratin.

  5. Oyster Tonic® in kontrola staranja
  Oyster Tonic® vsebuje vse gradnike za protioksidacijsko zaščito telesa. Poškodbe prostih radikalov so eden glavnih vzrokov za prezgodnje staranje tkiv, zlasti kože. Poškodbe prostih radikalov v celicah prav tako zmanjšajo sposobnost celic, da proizvajajo energijo in vodijo k splošni izgubi vitalnosti in vzdržljivosti. Klinično delo Oyster Tonic® je pokazalo, da se je po 8 dneh oksidativni stres v krvi zmanjšal za 90%. To je dokazalo, da ima Oyster Tonic® velik potencial za zmanjšanje vzrokov za prezgodnje staranje.

  6. Oyster Tonic® in spolna vitalnost
  Znano je, da elementi v sledovih v Oyster Tonic® povečujejo prosti testosteron v krvi, kar spodbuja povečan libido pri obeh spolih. Za moške lahko visoka vsebnost organskega cinka v Oyster Tonic® poveča proizvodnjo sperme in ohrani dobro zdravje prostate. Sperma vsebuje 700-krat več cinka, kot ga najdemo v krvni plazmi, prostata pa vsebuje več cinka kot kateri koli drug organ v telesu. Nizek nivo cinka lahko povzroči otekanje prostate, nizko število spermijev in izgubo libida.

  7. Oyster Tonic® in krvni tlak
  Raziskave, ki so jih leta 2006 izvedli japonski raziskovalci, so pokazale, da komponente, ki jih najdemo v Oyster Tonic®, izboljšajo presnovo lipidov in zavirajo povečanje krvnega tlaka. Kot tako se je izkazalo, da je fiziološko funkcionalna hrana, ki lahko izboljša zdravje srca in ožilja

  POVEZAVA S CINKOM:
  Ostrige v Oyster Tonic® so posebej namenjene žetvi, da zagotovijo največjo količino razpoložljivih elementov v sledovih. Ostrige so najvišji naravni vir cinka, 10-krat višji od naslednjega vira, ki je rdeče meso. Vendar pa ima tudi pomembne vire cinka, kot so mangan, baker in selen. Jemanje sintetičnega cinka je lahko nevarno, ker je preveč tako slabo, kot je premalo, drugi elementi, kot je baker, se lahko izčrpajo, če je cink sam po sebi sprejet. Elementi v sledovih v Oyster Tonic® so medsebojno uravnoteženi, saj je narava namenjena, saj prihajajo iz živalskega vira, ne iz tovarne kemikalij. Ti elementi skupaj z mnogimi drugimi mikro hranili v Oyster Tonic® skupaj tvorijo gradnike za več kot 300 encimov v telesu. Ti so vključeni v reakcije, ki nadzorujejo vse od načina, kako smo videti in občutimo moč.

  Tonik ostrig

  55,00
 • Kinetizirana ročka za tuš

  Tuširam se z bogato in čisto vodo

  Tuš ročka prepušča obogateno in čisto vodo za boljši občutek tuširanja ter omogoča visoko kakovost življenja.

  Z redno uporabo izdelka lahko odpravimo vsakodnevne težave po tuširanju, kot so izsušena ali srbeča koža, ki zahteva veliko nege ter nalaganje kalcitnih oblog na tuš kabini, kar zahteva intenzivno čiščenje.

  Skrbimo za čisto pitno vodo. Skrbimo za zelen planet.

Main Menu